12 de juliol del 2010

Inserció i orientació laboral al segle XXI

Amb el titol "Inserció i orientació laboral al segle XXI", Tècnics i tècniques en inserció i dinamiització laboral es van reunir el propassat 10 de juny a la seu de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers.  En aquesta sessió,  va tenir lloc el segon grup de treball 2010  organitzat per Xarxa Local. La temàtica del grup va girar entorn al nou context social i econòmic que es viu a la societat a l’actualitat, la reflexió sobre la tasca d’inserció i orientació i les propostes per a una pràctica professional que doni suport i empenta a les polítiques actives d’ocupació.

L’objectiu del seminari va ser enfortir les competències dels tècnics i tècniques en  inserció i orientació, adequar els seus coneixements al moment actual i atendre les seves inquietuds per aconseguir l’excel·lència com a agents de dinamització de l’ocupació, optimitzadors dels recursos existents i generadors de canvis d’actitud. Per a treballar aquest objectiu, el grup va comptar amb la presència i les ponències de diferents experts/es en el tema.

Sota el títol "La inserció laboral en el moment actual i el seu futur",  van començar les ponències a càrrec de la Directora del postgrau en inserció laboral de la Fundació Pere Tarrés, Mercè Gómez,  la presidenta de l’Associació APILC, Associació professionals de la Inserció laboral de Catalunya, Eva Salgado. La responsable de l’APILC va fer una descripció detallada de l’entitat i va parlar sobretot dels tècnics i tècniques del segle XXI i les principals característiques que han de tenir per desenvolupar correctament la seva tasca professional. I per a finalitzar, la darrera intervenció va estar a càrrec de la directora de AOSLA, Gizalan i membre de la Asociación española de insertores laborales, Mariasun Gallo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada