11 de febrer del 2010

Propera acció formativa: Què tenen a veure el Coaching i l'orientació professional? abril - maig 2010. Participa!! Inscripció fins el 12 de març!!!

TALLER: EL COACHING EN ELS PROCESSOS D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL
FORMADORA-COACH:  Cris Bolívar


Al llarg de quatre sessions coneixeràs i posaràs en pràctica algunes eines que et permetran entendre i practicar les bases del coaching en l'àmbit de l'orientació professional.

OBJECTIUS
* Introduir al/la participant en el que és i significa el coaching.
* Posar en pràctica eines de coaching que permetin als/les  participants entendre i practicar les bases del coaching.
* Utilitzar aquestes eines en el seu rol de i en el seu propi procés de desenvolupament i aprenentatge.
* Facilitar un espai de reflexió on poder explorar les pròpies competències com a coach dintre del marc dels processos d’orientació professional.

DIRIGIT A
Professionals de l’orientació, insertor/a, formador/a i prospector/a en processos d’orientació i inserció laboral.

DURADA
20 hores, en 4 sessions de 5 hores.

DATES DEL CURS
Abril: 7 - 14 - 28
Maig: 5

HORARI
Dimecres, de 16:00 a 21:00 hores

LLOC
Barcelona (Lloc impartició pendent de concretar).

3 comentaris:

  1. Vull agraïr a l'apilc l'organització del taller que per a mi ha estat una introducció al Cocahing i en concret a l'anomenat Coaching Essencial.
    Valoro especialment les aportacions i l'experiència dels/les professionals assistents al curs, m'agradat trobar gent molt implicada amb allò que fa.
    Ara hi ha algunes reflexions entorn a la formació permanent en la nostra professió que vull compartir i conèixer altres perspectives del Coaching per obtenir eines aplicables en Orientació Professional individual o de grups.
    Núria Llaràs

    ResponElimina
  2. Hola a tothom! La veritat és que amb el curs han entrat més ganes de saber del Coaching, pot ser més el Coaching competencial que és més directe amb el nostre dia a dia. També em va agradar coneixer als companys/es i pensar que estaria bé fer més sessions de formació o de compartir tot el coneixement que anem assolint en el nostre dia a dia i que a vegades no som conscients. Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Gràcies Núria i Loli,

    aquests comentaris ens encoratgen a seguir endavant amb aquest projecte associatiu dels/de les professionals de la Orientació, Inserció, Intermediació, Ocupació, ...

    Comptem amb vosaltres per a properes edicions!!

    ResponElimina