8 d’octubre del 2009

Última acció formativa organitzada per l'APILC: Inserció Laboral per competències


El passat dia 12 de juliol va concloure el curs organitzat per l’APILC, anomenat “Inserció Laboral per competències”. El curs va comptar amb l’assistència de la docent Mercè Gómez Ubiergo, Directora de Projectes i Orientació Laboral de Nau, Desenvolupament Professional, SL., Directora del Postgrau d’Expert/a en Inserció Laboral i Directora del Projecte Inserqual a la Fundació Pere Tarrés (URL).
El curs va oferir continguts teòrics i metodològics de conceptes amb exercicis, estudis de casos i simulacions, que van permetre la posada en pràctica dels continguts del curs. La formació va ser eminentment pràctica i participativa, permetent als alumnes, un cop acabat el curs, iniciar un procés per l’orientació, l’acompanyament i la inserció laboral per competències.

La valoració del curs va ser molt positiva per part de tots els assistents. Es valorà sobretot l’oportunitat d’haver comptat amb un espai on professionals d’aquest sector van tenir l’oportunitat d’aprendre, d’adquirir coneixements que milloressin la seva tasca professional. També es va reconèixer la importància en la utilitat del curs per millorar la recerca de feina, així com que s’oferís un espai per a compartir experiències i fomentar la participació.

2 comentaris:

  1. Hola companyes del curs! que tal? com va tot? acabo de llegir la noticia i he vist la foto, i m' he enrecorda't del bon profit del curs... I de la última activitat pràctica, el nostre anunci de la millor oferta de turisme rural! Salutacions per a totes i fins aviat!!!

    ResponElimina
  2. Sí, Raquel, va ser un curs ben profitós i que ens va reforçar les nostres tècniques per a la inserció per competències. Ben aviat trobareu més informació de la propera oferta formativa, anirem informant!!

    ResponElimina